Om CL Glas

En dansk familieejet virksomhed med små 40 års erfaring i glas alu løsninger af høj kvalitet og med egne produktionsfaciliteter i Rødding i Sønderjylland.

Vi er kendt for ordentlighed.

I en branche med en del store aktører har vi formået os at skabe et navn som et firma der producerer, leverer og monterer førsteklasses produkter til den rigtige pris, på det rigtige tidspunkt og med en meget lav fejlprocent.​​

Siden starten har vi været involveret i mange forskelligartede byggeopgaver og konstruktioner.

Efter projektering og produktionsforberedelse, sendes tegningerne ud til produktion.

​Vor erfaring er anseelig og om opgaven er stor eller lille, så taler vores baggrund for at vi er de rette at betro nye opgaver til.

Efter opskæring samles de færdige vindues- og dør- elementer, facadeelmenter samles delvist og forberedes til montage. Det samme gælder solafskærmningsprodukter.

Vi foretrækker at udføre så stor en del af elementsammenbygningen på værkstedet for at sikre så høj en kvalitet i det færdige produkt som muligt. Vi opnår samtidig at stille på byggepladsen med et produkt, der er fremstillet under betryggende forhold, og som hurtigt, effektivt og sikkert kan monteres.

Produktionsforberedelsen og opfølgning af produktionen er med til at sikre vort høje kvalitetsniveau.

glas alu løsninger
glas alu løsninger

Kontakt os

Christian Lund

Christian Lund

Direktør, produkt- og produktionsansvarlig

Mobil: 51 23 25 40​
​E-mail: cl@clglas.dk

Søren Gyrup Lund

Søren Gyrup Lund

Projektering

Anette Fogtmann

Anette Fogtmann

Bogholderi

Mail:​​ bogholderi@clglas.dk

 

Kontakt os for et 

Uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på et bestemt produkt eller en samlet løsning, så tag kontakt med det samme.

Send mail: Info@clglas.dk

Ring til: 70 22 17 71 

Velkommen til 

CL GLAS

CL Glas har siden 1985 specialiseret sig i løsninger indenfor glas og alu. Vi bor i Sønderjylland, hvor vi har egne produktionslokaler, og leverer, monterer og servicerer i hele landet. I vores showroom kan du opleve vores produkter og du kan møde os og opleve, at vi er en solid og ordentlig samarbejdspartner.

Adresse & Showroom

Industrivej 4-6, 6630 Rødding

Send os en mail

info@clglas.dk

Ring til os

+45 70 22 17 71