Indgangspartier i glas og aluminium

CL producerer, leverer og monterer indgangspartier i hele Danmark.
Ring til osSkriv til os

Vi er specialister i glas og alu siden 1985

Indgangspartier, der byder dine kunder velkommen

Søger du en professionel og troværdig samarbejdspartner, der kan producere, levere og montere et indgangsparti eller en hel facadeløsning til et byggeri?

Så er du kommet det helt rigtige sted. 

Hos CL GLAS & ALU A/S er vi specialister i at fremstille flotte og indbydende indgangspartier til byggerier i hele landet. Vores afdeling CL Automatik er specialiseret i at producere og montere automatiske døre, og samtidig sørge for løbende vedligehold, så dørene lever op til de lovmæssige krav om årligt service. 

Vi er stolte af vores arbejde

Vi har siden 1985 produceret, leveret og monteret indgangspartier i glas og aluminium til en lang række spændende byggerier, også prisvindende byggeprojekter. Når vi bliver kaldt ind som samarbejdspartner på et projekt, er det fordi vi er kendt for kvalitet og ordentlighed, og fordi vi kan levere skræddersyede løsninger. 

Få uforpligtende tilbud

Ring direkte og fortæl os, hvad du skal bruge, så får du et uforpligtende tilbud.

Tryk for at ringe

Send os en mail og fortæl os, hvad du skal bruge. Skriv også dit telefonnummer, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud

Send os en mail

indgangsparti med facadeløsning
indgangsparti med vindfang - set udefra
indgangsparti med vindfang - set indefra

Kontakt os for et 

Uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på et bestemt produkt eller en samlet løsning, så tag kontakt med det samme.

Send mail: Info@clglas.dk

Ring til: 70 22 17 71 

Velkommen til 

CL GLAS

CL Glas har siden 1985 specialiseret sig i løsninger indenfor glas og alu. Vi bor i Sønderjylland, hvor vi har egne produktionslokaler, og leverer, monterer og servicerer i hele landet. I vores showroom kan du opleve vores produkter og du kan møde os og opleve, at vi er en solid og ordentlig samarbejdspartner.

Adresse & Showroom

Industrivej 4-6, 6630 Rødding

Send os en mail

info@clglas.dk

Ring til os

+45 70 22 17 71