I Rødding fremstilles nogle af de flotteste glasfacader i Danmark

På Industrivej i Rødding ligger CL Glas, som drives af far & søn, Christian og Søren Lund, i samarbejde med et stærkt team af medarbejdere. Virksomheden står bag en lang række prisbelønnede facader i hele Danmark.

Siden 1985 har Christian Lund stået for produktion, levering og montering af solide løsninger i glas og aluminium i hele Danmark. Virksomheden er vokset i takt med det gode ry og de mange gode cases fra hele landet, og i dag tæller ledelsesteamet Christian Lund, sønnen Søren Gyrup Lund og Andreas Adelhard, og i dag kan Rødding virksomheden stolt vise billeder fra en lang række prisbelønnede byggerier, hvor de har stået for hele eller dele af den samlede glas og alu løsning.

Vi er Sønderjyder, og vi er kendt for ordentlighed!

I en branche med mange store aktører har vi formået os at skabe et navn som et firma der producerer, leverer og monterer førsteklasses produkter til den rigtige pris, på det rigtige tidspunkt og med en meget lav fejlprocent.​​ Og så ved vores kunder, at hos os er et ord, et ord. Vi holder det vi lover, og vi tillader os også at sætte krav til at samarbejdsprocessen skal køre ordentligt. Ellers kan vi ikke løse vores opgave så godt som vi ønsker.

Stor udvidelse i 2022

I 2022 fik CL Glas mulighed for at købe ejendommen på nabogrunden, og på den måde gøre en drøm til virkelighed: At hive en langt større del af produktionen hjem til Danmark.

Dette har gjort CL Glas i stand til at igangsætte produktionen hurtigt, når en kunde har brug for en specialløsning med kort frist.

 

Billeder fra produktionen

Produktion af glas og aluminium løsninger
Glas alu løsninger CL Glas

Udvalgte facadeløsninger 

Facadeløsning på det Faglige hus
Glas alu løsninger CL Glas
Facadeløsning på det Faglige hus
Glas alu løsninger CL Glas

Kontakt os

Christian Lund

Christian Lund

Direktør, produkt- og produktionsansvarlig

Mobil: 51 23 25 40​
​E-mail: cl@clglas.dk

Søren Gyrup Lund

Søren Gyrup Lund

Projektering

Anette Fogtmann

Anette Fogtmann

Bogholderi

Mail:​​ bogholderi@clglas.dk

 

Kontakt os for et 

Uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på et bestemt produkt eller en samlet løsning, så tag kontakt med det samme.

Send mail: Info@clglas.dk

Ring til: 70 22 17 71 

Velkommen til 

CL GLAS

CL Glas har siden 1985 specialiseret sig i løsninger indenfor glas og alu. Vi bor i Sønderjylland, hvor vi har egne produktionslokaler, og leverer, monterer og servicerer i hele landet. I vores showroom kan du opleve vores produkter og du kan møde os og opleve, at vi er en solid og ordentlig samarbejdspartner.

Adresse & Showroom

Industrivej 4-6, 6630 Rødding

Send os en mail

info@clglas.dk

Ring til os

+45 70 22 17 71