Indendørs glasvægge

Skab mere ro i åbne kontormiljøer, uden at gå på kompromis med lyset og livet i rummet.

CL Glas producerer, leverer og installerer indendørs glasvægge, der sikrer et maksimalt lysindfald, samtidig med at de lydisolerer og giver ro til kontor og mødelokaler.

Vi leverer indvendige glasvægge i 3 kategorier:

Elegant

Profil: 8-14 mm

Glas: Enkelt lag

Støjreduktion: 43 dB

Modellen Elegant har vores smalleste profil. Alligevel reducerer Elegant støjen med op til 43dB. Denne helt tynde glasvæg tager meget lidt plads og er helt perfekt som lette vægge i fx et kontormiljø.

Silent

Profil: 80 mm

Glas: Dobbelt

Støjreduktion: 78 dB

Silent består af to lag glas med et hulrum imellem. Det ekstra lag giver Silent maksimal støjreduktion, hvilket gør det til en perfekt løsning til at adskille produktion, mødelokaler eller chefens kontor fra det åbne kontormiljø.

Safe

Profil: 80 mm med brandhæmmende materiale

Glas: Enkelt

Støjreduktion: 48 dB

Safe er vores brandsikre glasvæg. Profilen indeholder brandhæmmende materiale, der gør den i stand til at modstå flammer i op til 120 minutter, afhængigt af den valgte model. Safe leveres i 3 modeller afhængigt af den ønskede brandklassifikation: EI30, EI60 eller EI120

Besøg CL-Glasvægge

Indvendige glasvægge er blevet en stor del af vores produktion, og vi har derfor lavet et særskilt website, hvor du kan læse meget mere om glasvægge til indendørs brug, herunder også indvendige glasvægge til brandsikring. 

gå til cl-glasvægge - indvendige glasvægge

Kontakt os vedr. indendørs glasvægge

Hos CL Glas er vi eksperter i løsninger med glasvægge og -facader - også indvendige glasvægge og New Yorker Vægge. Vi løser opgaver i alle kategorier indenfor B2B, og hjælper også gerne med at finde den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Tag kontakt til os allerede i dag for en uforpligtende snak.

Få et​ gratis & uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt. Du kan også ringe til os med det samme på telefon 7022 1771

 
 
 
Ring mig op ang.: *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

gazelle2017

gazelle2018

Besøg vores samarbejdspartnere​

​Firmainfo

​CL GLAS & ALU A/S

CVR: 31748089

Industrivej 6,
​6630 Rødding

Tlf.: 70 22 17 71

E-mail: info@clglas.dk

Åbningstider​

​Mandag - fredag: 7:00-16:30

Lørdag + søndag: Lukket

Kontakt os