Indbrudssikre vinduer

Kan man indbrudssikre vinduer uden stålgitter?  

Nej, men med en snedig opbygning af vinduesprofilen, kan man hæmme chancen for, at det lykkedes at bryde ind gennem vinduet.

Giv indbrudstyven kamp til stregen

Hos CL Glas tilbyder vi vinduer, der er RC4-klassificeret. Det vil sige, at de giver selv de mest ihærdige og erfarne indbrudstyve sved på panden og kamp til stregen, og er med til at sikre dig mod indbrud.

Vi kalder ikke disse vinduer "indbrudssikre vinduer", men indbrudshæmmende vinduer. En erfaren indbrudstyv med kraftige eldrevne værktøjer, arbejdsro og god tålmodighed - og ikke mindst kendskab til vinduets opbygning - vil stadig med held kunne skille vinduet ad - men det kræver god tid. 

Det er minutterne der tæller

Jo længere tid det tager, at bryde igennem et vindue, jo større er chancen for, at indbrudstyven opdages. RC4-klassificerede vinduer er bygget op på en måde, så det virkelig kræver snilde og det helt rigtige værktøj, at skille vinduet i tilstrækkelig grad, til at man kan komme igennem det. 

Så hvis det er indbrudssikre vinduer, du er på udkig efter, så tag en snak med os om RC4-klassificerede vinduer. Det er denne klassificering vores kunder vælger, når de går efter indbrudssikre vinduer og døre.

Kontakt os for nærmere

Ring til os på telefon 70 22 17 71 eller send os en mail på info@clglas.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores indbrudssikre vinduer

Få et​ gratis & uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt. Du kan også ringe til os med det samme på telefon 7022 1771

 
 
 
Ring mig op ang.: *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

gazelle2017

gazelle2018

Besøg vores samarbejdspartnere​

​Firmainfo

​CL GLAS & ALU A/S

CVR: 31748089

Industrivej 6,
​6630 Rødding

Tlf.: 70 22 17 71

E-mail: info@clglas.dk

Åbningstider​

​Mandag - fredag: 7:00-16:30

Lørdag + søndag: Lukket

Kontakt os