​​Om CL GLAS & ALU A/S

CL GLAS & ALU A/S er en glas-alu virksomhed med egen produktion i funktionelle lokaler i Røddings industrikvarter. Virksomheden ledes af Christian Lund.

Vi er med hele vejen, fra starten, gennem projektet og efter arbejdet er udført

I en branche med en del store aktører har vi formået os at skabe et navn som et firma der producerer, leverer og monterer førsteklasses produkter til den rigtige pris, på det rigtige tidspunkt og med en meget lav fejlprocent.​​

Siden starten har vi været involveret i mange forskelligartede byggeopgaver og konstruktioner.

​Vor erfaring er anseelig og om opgaven er stor eller lille, så taler vores baggrund for at vi er de rette at betro nye opgaver til.

Læs mere om CL Glas & Alu her.

Vi udvider vores team

SØGES: Produktionsmedarbejder med ambitioner

Har du erfaring med produktion og kvalitetskontrol i en fremstillingsvirksomhed, gerne i glas-alu-branchen og har du lyst til være en del af et ungt og professionelt team hvor alle hjælper alle?

Så kan det være dig, vi er på udkig efter.

CL Glas har fart på! I en branche med stor konkurrence har vi formået at skabe et firma, der producerer, leverer og monterer førsteklasses produkter inden for glas og aluminiumsfacader. Vi gør det til tiden og med en meget lav fejlprocent. Målet er altid at kunne leve op til egne høje kvalitetskrav, samt at vi hele tiden formår at følge med udviklingen i byggebranchen.

Vi har for nyligt udvidet vores produktions- og lagerfaciliteter, så de nu matcher de ambitioner og muligheder som vi ser for virksomheden. Det betyder også at vi nu har behov for en kollega som kan tage ansvar for produktion, lager og logistik

Du får med andre ord en meget vigtig rolle i virksomheden, hvor du, sammen med virksomhedens ejer, sikrer, at vores høje krav til kvalitet og levering efterleves.

Dine primære ansvarsområder og opgaver bliver:

  • Produktion, produktionsplanlægning og kvalitetsstyring, herunder ordrestyring i tæt samarbejde med ejeren
  • Kvalitetsstyring og kontrol af den løbende produktion, samt af halvfabrikata, færdigvarer og leverandører
  • Indkøb, logistik og optimering ift. hjælpematerialer og råvarer
  • Overordnet daglig styring af produktion og lager
  • Vedligeholdelse af bygninger og maskiner
  • Sikre at kvalitets- og sikkerhedskrav fra myndigheder og kunder bliver overholdt og implementeret i produktionen
  • Kommunikere åbent og indgå i en udvikling sammen med ledelsen
  • Ansvar for udstyr, produktions- og lagerfaciliteter

Kvalifikationer

Vi forestiller os at du har erfaring fra fremstillingsproduktion og det er en fordel hvis du har erfaring med produktion af vindues- og facadeelementer. Du har sandsynligvis en maskinteknisk baggrund og arbejder måske i dag i en større produktionsvirksomhed og føler nu at du er klar til mere ansvar og udvikling. Vi forventer at du taler og læser dansk og engelsk, da kommunikation med bl.a. leverandører foregår på engelsk.

Vi tilbyder

En spændende stilling i en dynamisk og voksende virksomhed, hvor du har mulighed for at præge din egen hverdag og udviklingen i virksomheden.

Som en del af CL teamet vil du komme til at være stolt over at bidrage til mange spændende projekter og byggerier. Det vi kan er der brug for. På den ene side bidrager vi med vores ekspertise og løsninger til store entrepriser, og på den anden side producerer og leverer vi enkelte produkter direkte til kunden eller byggepladsen.

Vi arbejder henimod at blive mere fleksible og hurtige til at eksekvere, når vores kunder har brug for specielle løsninger. Med udvidelsen af virksomheden kan vi producere mere, større og hurtigere – og den udvikling spiller du en vigtig rolle i.

”I CL GLAS er vi en stor familie. Vi arbejder tæt sammen og sætter en ære i at kvaliteten er i top og at vi hjælper hinanden. Vi har en fælles kampgejst som gør at vi går de ekstra skridt for at kunderne og projekterne bliver håndteret over forventning. Vi glæder os meget til at byde en ny kollega velkommen i familien. Vi har masser af spændende opgaver og den rette person vil hurtigt få mere ansvar”

Christian Lund, Ejer

Stillingen

Arbejdsstedet er Rødding og løn efter kvalifikationer

Send ansøgning og CV til info@clglas.dk

Få et​ gratis & uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt. Du kan også ringe til os med det samme på telefon 7022 1771

 
 
 
Ring mig op ang.: *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

gazelle2017

gazelle2018

Besøg vores samarbejdspartnere​

​Firmainfo

​CL GLAS & ALU A/S

CVR: 31748089

Industrivej 6,
​6630 Rødding

Tlf.: 70 22 17 71

E-mail: info@clglas.dk

Åbningstider​

​Mandag - fredag: 7:00-16:30

Lørdag + søndag: Lukket

Kontakt os