Dørautomatik leveres, monteres og serviceres af CL Automatik

​Er du på udkig efter en form for dørautomatik? Så står vi hos CL GLAS & ALU A/S klar med professionel hjælp. 

Vi tilbyder levering, montering og servicering af skydedørsanlæg samt forskellige former for dørautomatik. 

Vores virksomhed er beliggende i Rødding, men vi servicerer gerne kunder i Århus, Odense, København og resten af Danmark.

Vi er et professionelt firma med stor erfaring inden for dørautomatik. Derfor er vi i stand til at varetage et hav af forskellige opgaver på området – såsom servicering af skydedørsanlæg. 

Vi fremstiller selv skydedøre efter kundens ønsker, og de egner sig især godt til indgangspartier og vindfang med meget trafik. Hvis du står og mangler en ny skydedør til dit indgangsparti, så kan du med andre ord med fordel kontakte os. 

Vores afdeling for dørautomatik hedder CL-Automatik og du kan læse meget mere om mulighederne for dørautomatik ved at besøge siden, eller tage kontakt til os med det samme, for at få svar på dine spørgsmål. 

gå til cl-automatik - dørautomatik

Montering og udskiftning af anlæg

Grundet vores store erfaring på området har vi tillagt os brede kompetencer. Derfor er vi også i stand til at tilbyde udskiftning af gamle anlæg til nye anlæg, hvor vi bibeholder de gamle skydedøre afhængigt af lige netop dine ønsker og behov. 

Denne løsning kan spare dig for mange penge, idet du ikke behøver en komplet udskiftning, men kan nøjes med udskiftning af selve anlægget. Vi rådgiver dig altid mod den løsning, som er mest fordelagtig for dig.

Dørautomatik og berøringsfri døråbning​

Vi kommer gerne ud og ser på dine muligheder for at få monteret et skydedørsanlæg med automatiske skydedøre eller en anden form for dørautomatik.

I kølvandet på  COVID-19 oplever vi en stor efterspørgsel efter dørautomatik mhp. berøringsfri døråbning, og vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, så du også kan tilbyde dine kunder en åben dør, uden at de behøver røre et håndtag. 

Vores egenproduktion har en meget lav fejlprocent, så du kan være sikker på, at vores løsninger er i orden.

Trods den høje kvalitet på alle vores løsninger, så er vores priser lave og konkurrencedygtige hver gang. Vi leverer altid kvalitetsløsninger til tiden, og vi garanterer dig, at alt arbejde er veludført og holdbart i mange år i fremtiden. 

​Kontakt os, og hør nærmere om dørautomatik​

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om dine muligheder for dørautomatik eller montering af skydedørsanlæg, eller hvis du vil høre om vores priser. 

Vi står klar til at løse din opgave for dig, uanset om det er en større eller mindre en af slagsen. Fortæl os om din opgave, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

​Vi kan kontaktes på telefon 70 22 17 71, eller du kan skrive til info@clglas.dk, hvis du foretrækker det, så vender vi tilbage med flere oplysninger hurtigst muligt. 

Læs mere om:

Få et​ gratis & uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt. Du kan også ringe til os med det samme på telefon 7022 1771

 
 
 
Ring mig op ang.: *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

gazelle2017

gazelle2018

Besøg vores samarbejdspartnere​

​Firmainfo

​CL GLAS & ALU A/S

CVR: 31748089

Industrivej 6,
​6630 Rødding

Tlf.: 70 22 17 71

E-mail: info@clglas.dk

Åbningstider​

​Mandag - fredag: 7:00-16:30

Lørdag + søndag: Lukket

Kontakt os