Branddøre, brandglas og øvrige brandelementer tilbydes

Hos CL GLAS & ALU A/S har vi siden 1985 specialiseret os i at levere glas- og alufacader. Vi tilbyder førsteklasses brandelementer som branddøre, brandvinduer og facader​ m.m., fra producenter som Pilkington​.

Brandelementerne kan laves med røgsikring og indbrudssikring, afhængigt af om der er tale om en yderdør eller en indvendig dør.

Så hvis du har brug for en kompetent løsning inden for brandelementer, bør du ikke tøve med at kontakte os. Vi har beliggenhed i Rødding, og har kunder i hele Danmark.

Regler og normer for branddøre og brandglas

For branddøre findes der flere kategorier, men de mest almindelige er EI-30 og EI-60, som hindrer brandgennemtrængning i henholdsvis 30 og 60 minutter.

Brandglas isættes, så det overholder samme normer. Udendørs skal der bruges 2-lags glas og indendørs bruges 1-lags.

​Vi tilbyder altså flere forskellige løsninger, og med vores brede viden og erfaring, giver vi professionel rådgivning og vejledning under hele processen.

Hvad koster brandelementer?

Den eksakte pris for for både brandglas og branddøre afhænger af det pågældende projekt. 

Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os for yderligere informationer eller et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon 70 22 17 71 eller skriv til os på mail info@clglas.dk, os så finder vi sammen den løsning, der passer til netop dig.

​​

Vi dækker hele Danmark

En stor fysisk afstand fra produktionen til kunden, bør ikke stå i vejen for at du får den perfekte løsning, der tilfredsstiller dit behov. 

Vi dækker derfor hele Danmark, så alle kan få glæde af vores førsteklasses produkter til den rigtige pris, på det rigtige tidspunkt, og med en meget lav fejlprocent. 

Få et​ gratis & uforpligtende tilbud​

Ring os op eller du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
Ring mig op ang.: * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

gazelle2017

gazelle2018