Specialister i brandelementer

Branddøre, brandvinduer og brandglas tilbydes

Er du på udkig efter et professionelt firma, som tilbyder fremstilling af brandelementer som branddøre og brandglas i høj kvalitet? 

Så er du kommet til det rette sted. Lige her hos CL GLAS & ALU A/S har vi siden 1985 specialiseret os i at levere glas-, alufacader og førsteklasses brandelementer som branddøre, brandvinduer og facader ​fra anerkendte producenter som Pilkington​.

Vi har lavet en særskilt side for denne del af virksomheden. Derfor kan du på cl-brand.dk læse meget mere om vores brandelementer.

gå til cl-brand - brandelementer

Så hvis du har brug for en kompetent løsning inden for brandelementer, bør du ikke tøve med at kontakte os. Brandelementerne kan laves med røgsikring og indbrudssikring, afhængigt af om der er tale om en yderdør eller en indvendig dør.

Regler og normer for brandelementer

Brandglas som er glasdelen af brandelementer, kan i modsætning til almindeligt glas, modstå høj varme, uden at glasset ødelægges. Der findes forskellige typer af brandglas, hvor nogle sørger for, at temperaturen på den anden side af glasset ikke bliver så høj, at der går ild i noget. 

Brandbeskyttende glas har til formål at holde flammer, røg og røggasser tilbage, så det ikke spreder sig fra et rum til flere andre rum. Når det gælder branddøre, findes der flere kategorier, men de mest almindelige er EI-30 og EI-60, som hindrer brandgennemtrængning i henholdsvis 30 og 60 minutter. Brandglas isættes, så det overholder samme normer. 

Udendørs skal der som regel bruges glas i to lag, og indendørs bruges et lag. Vi kommer selvfølgelig altid ud til den pågældende opgave og finder den løsning, som brandsikrer bedst muligt. Brandglas ligner i de fleste tilfælde almindeligt glas, men fås også i mat eller med et støbt net af ståltråd inde i glasset. 

Der findes tre typer af glas, som på hver sin måde effektivt beskytter mod ild og varme: trådglas, borosilikatglas og flerlagsglas.

​Vi tilbyder flere forskellige løsninger såsom branddøre eller vinduer med brandglas. Med vores brede viden og erfaring giver vi dig gerne en professionel rådgivning og vejledning under hele processen, så du kan finde den mest optimale løsning. Du kan med andre ord trygt vælge os til at brandsikre din arbejdsplads eller dit hjem. 

Hvad koster brandelementer?

Den eksakte pris for både brandglas og branddøre afhænger af det pågældende projekt. Som nævnt findes der nemlig mange forskellige typer af brandglas og branddøre, og derfor varierer vores priser. 

Noget glas forbliver intakt under brandpåvirkning, mens andet glas kan holde branden tilbage. En tredje type glas har en evne til helt at stoppe varmestråling. På baggrund af disse egenskaber er brandglas inddelt i forskellige brandtekniske klasser, som hver har særlige egenskaber.

Vi sætter altid din sikkerhed i højsædet og finder altid en løsning, som beskytter dig bedst muligt, hvis der skulle opstå brand. Derfor tager vi også altid en god snak med dig, hvor vi snakker om dine ønsker og forventninger til brandglasset eller branddøren, hvorefter vi udarbejder en professionel løsning. 

Uanset om der er tale om en simpel eller mere kompliceret opgave, så står vi klar til at løse den til konkurrencedygtige og rimelige priser. Du bør derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du ønsker professionel brandsikring. 

Branddøre og brandglas er ikke altid nok

Selvom både branddøre og brandglas effektivt sikrer mod ild, røg og varme, så er det i mange tilfælde ikke nok, hvis en brand først slipper løs. Du bør nemlig også sikre dig, at materialerne omkring selve glasset opfylder brandtekniske krav, hvis sikkerheden skal være helt i top. 

Det betyder med andre ord, at hele konstruktionen skal leve op til standarderne for brandbeskyttende konstruktioner i byggeri. Det samme gælder for monteringen af eksempelvis en branddør. Det er nemlig også væsentligt, at selve tætningsmaterialet lever op til disse standarder, hvis branddøren skal have den ønskede effekt. 

Vi har naturligvis helt styr på disse standarder og sørger derfor altid for at overholde dem alle, når vi løser opgaver hos vores kunder. Du er med andre ord garanteret, at løsningerne er holdbare og sikre, og at de virkelig er brandsikre i en så høj grad, at det kan gøre en markant forskel for dig.

Vi finder en løsning, som matcher dit behov og budget

Vi har mange års erfaring på området, og har derfor løst mange forskellige opgaver hos tilfredse kunder. Vi skræddersyr altid en løsning, som passer lige til dine behov samt dit budget, og som sikrer dig på den mest optimale måde. Vi kommer naturligvis altid til aftalt tid og rydder op efter os selv hver eneste gang. Du kan derfor trygt samarbejde med os.

Vi leverer udelukkende kvalitetsløsninger, som kan holde i mange år. Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig tryg, og derfor går vi meget op i at skabe så trygge og brandsikre rammer som muligt hos dig. Du er med andre ord garanteret et veludført stykke arbejde hver eneste gang, uanset hvilken opgave vi skal løse. Vi forlader aldrig en opgave, før du og vi selv er helt tilfredse med resultaterne.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi har en stor og bred viden om branddøre og brandglas, og derfor er vi i stand til at levere brandsikre løsninger hos dig, som imødekommer dine ønsker og behov på bedst mulig vis.

Du kan ringe til os på telefon 70 22 17 71 eller skrive til os på info@clglas.dk, os så finder vi sammen den løsning, der passer til netop dig.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

​​

Case: Brandelementer

Hos F. Engel i Haderslev har vi her monteret brandelementer, branddøre og -vinduer med automatisk åbning og udluftning i tilfælde af røgudvikling. 

Vi dækker hele Danmark

Vi har beliggenhed i Rødding, men har kunder Århus, Odense, København og resten af Danmark. En stor fysisk afstand fra produktionen til kunden bør ikke stå i vejen for, at du får den perfekte løsning, der tilfredsstiller dit behov. 

Vi dækker derfor hele Danmark, så alle kan få glæde af vores produkter til den rigtige pris, på det rigtige tidspunkt og med en meget lav fejlprocent.

Få et​ gratis & uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt. Du kan også ringe til os med det samme på telefon 7022 1771

 
 
 
Ring mig op ang.: *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

gazelle2017

gazelle2018

Besøg vores samarbejdspartnere​

​Firmainfo

​CL GLAS & ALU A/S

CVR: 31748089

Industrivej 6,
​6630 Rødding

Tlf.: 70 22 17 71

E-mail: info@clglas.dk

Åbningstider​

​Mandag - fredag: 7:00-16:30

Lørdag + søndag: Lukket

Kontakt os