Alufacader, glasfacader og indgangspartier til byggerier

Søger du en professionel og troværdig samarbejdspartner, der kan producere, levere og montere alufacader, glasfacader eller indgangspartier til et byggeri? 

Så er du kommet det helt rigtige sted.  

Hos CL GLAS & ALU A/S er vi specialister i både glasfacader og alufacader, og derfor er vi i stand til at løse mange forskellige opgaver. 

Vores produktion foregår i funktionelle lokaler i Rødding, men vi står til rådighed hos kunder i både Århus, Odense & København.

Alufacader og glasfacader er vores mest solgte projekteringer. Vi har mange projekter med store aluminiumsfacader til byggerier, hvilket typisk er i form af offentlige institutioner, erhvervsboliger, bilhuse og så videre. 

Se flere af vores glas- og alufacader her

Ved projekter med større alufacader leveres og monteres typisk også døre, vinduer og automatiske skydedørsanlæg. Vi varetager dog både store og små opgaver, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.

Fremstilling af vores alu- og glasfacader

Vores alufacader og indgangspartier fremstilles i de fleste tilfælde af kasseprofiler med en bredde på 50 mm, hvor aluvinduer og aludøre indsættes i systemer. De dimensioneres i dybde efter statiske beregninger eller efter dine særlige ønsker.

Skal jeres alufacade laves uden dækkapper, specialfremstilles glasset og lægges i profilerne, så de blot skal fuges sammen. Desuden findes højisolerede systemer for at opnå meget lave u-værdier, hvilket du kan se og læse meget mere om under menupunktet ”tekniske specifikationer”.

Det gælder her som i øvrige systemer, at vi vælger at vise de mest anvendte på markedet. Hvis du henvender dig til os, har vi flere muligheder at vise dig.

Vi skræddersyr løsninger i alu og glas

Vores store erfaring og eget værksted gør det muligt for os at fremstille mange forskellige former for alufacader og glasfacader. Med årene har vi løst mange forskellige opgaver hos tilfredse kunder. Vi skræddersyr med andre ord løsninger, som passer lige til dine ønsker og behov.

Hvis du har brug for en særlig model eller en løsning i nogle specielle mål, så er vi altså en god og professionel samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe dig i mål med projektet.​

Vi producerer og leverer også brandhæmmende glasfacader.
Besøg vores "søsterside" CL-brandelementer.dk

Vi vil gerne være med hele vejen. Lige fra starten, gennem projektet og efter at arbejdet er udført. Det betyder, at du er i trygge hænder under hele processen. 

Vi har en meget lav fejlprocent, og derfor kan du være sikker på, at vi leverer kvalitetsløsninger, som passer til dine forventninger hver gang. Derudover er vores priser konkurrencedygtige, og vi giver dig gerne et godt tilbud med på vejen.

Kontakt os for yderligere information om indgangspartier og facader

Ønsker du yderligere information eller priser på vores glasfacader og alufacader, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig og løse din opgave lige efter dine ønsker og behov.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 70 22 17 71 eller skrive til info@clglas.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

​​

Læs mere om:

Eksempel på alufacade

Få et​ gratis & uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt. Du kan også ringe til os med det samme på telefon 7022 1771

 
 
 
Ring mig op ang.: *









 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

gazelle2017

gazelle2018

Besøg vores samarbejdspartnere​

​Firmainfo

​CL GLAS & ALU A/S

CVR: 31748089

Industrivej 6,
​6630 Rødding

Tlf.: 70 22 17 71

E-mail: info@clglas.dk

Åbningstider​

​Mandag - fredag: 7:00-16:30

Lørdag + søndag: Lukket

Kontakt os